Tentang Kami

Jiaxing MT Stainless Steel Co., L td geus kalibet dina R & D jeung smelting produk alloy superalloy jeung korosi-tahan. Pabrik nyertakeun wewengkon leuwih ti 33.500 méter pasagi. Geus diimpor tungku induksi vakum, tungku electroslagremelting, hammers hawa, sarta rolling tiis tur machines.Also teken tiis lingkungan canggih tungku annealing caang. Kaluaran taunan pipa seamless alloy-nikel luhur tiasa ngahontal dugi ka 3,000 ton. Produk diékspor ka bumi sareng luar negeri langkung ti 25 nagara sareng daérah sapertos Éropa, Koréa Kidul, Rusia, Wétan Tengah, jsb.

nempo leuwih

jasa kami

Salaku produsén alloy nikel profésional kalayan sajarah produksi 20+ taun, Mtsco geus meunang PED na ISO9001 sertipikat pikeun alloy nikel dikaluarkeun ku TUVNORDCF.Mtsco geus ngalayanan sababaraha proyék énergi domestik jeung luar negeri, proyék aerospace, proyék militér jeung kualitas ketat tur téhnologi kompléks. sarat.

nempo leuwih
  • ico (3)

    kualitas:Sadaya pabrik koperasi urang gaduh sertipikat sistem kualitas (ISO) pikeun mastikeun kualitas produk. Aya ogé alat uji pikeun Ultrasonic, Eddy current, Hydro, PT, X-ray, Tensile Test.

  • ico (2)

    Tim QC:Kami nyayogikeun inspektur kualitas pikeun unggal supplier kerjasama strategis pikeun mastikeun kualitas unggal pesenan.

  • ico (1)

    Hiji-eureun Service of Pipeline System:Urang bisa nyadiakeun dalapan kategori produk utama, ngawengku Nikel Alloy seamless / dilas pipe & tube, fittings, Flanges, Lambaran, Bar sarta ogé Coiled tubing.

TOP