Tub aliazh C276 aliazh nikeli Smls me siperfaqe peenimi me shkrepje ASTM Standardi per sherbimin e vajit

Përshkrim i shkurtër:

Përmes më shumë se dhjetë viteve të kërkimit dhe zhvillimit, prodhimi i teknologjisë MTSCO Alloy dhe efikasiteti i materialeve të ndryshme janë përmirësuar shumë. Ndërmarrja ka kaluar certifikimin e sistemit kombëtar të menaxhimit të cilësisë së armëve dhe pajisjeve, ka marrë më shumë se 24 patenta të autorizuara, ka marrë pjesë në rishikimin e 9 standardeve kombëtare dhe 3 standardeve të industrisë.Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Klasa e materialit: UNS N10276, UNS N10001, UNS N10665, UNS N10675, UNS N06022, N08800, N08825, N04400; etj

Diametri i jashtëm: 4.5mm-355.6mm

Trashësia e murit: 1.65mm-20mm

Gjatësia: Gjatësia normalisht e fiksuar 6 m, mundet sipas kërkesës së klientit

Standardi: ASTM B169; ASTM B167; ASTM B444; ASTM B622 etj

Aliazh C276 Përbërja kimike:

%NiCrMoFeWCoCMnSiPSV
minekuilibër20.012.52.02.5-------
maksimumi22.514.56.03.52.50.0150.500.080.0200.0200.35

Karakteristikat;Aliazhi C-276 ka rezistencë të shkëlqyeshme ndaj korrozionit të lokalizuar, plasaritjes nga korrozioni i stresit dhe ndaj mediave oksiduese dhe reduktuese, duke e bërë kështu të përshtatshme për një gamë të gjerë mjedisesh të proceseve kimike, duke përfshirë kloruret e hekurit dhe bakrit, mjediset e ndotura të nxehta (organike dhe inorganike) , acidet formike dhe acetike, uji i detit dhe tretësirat e shëllirë. Është një nga materialet e pakta që i reziston efekteve korrozive të gazit të klorit të lagësht, hipokloritit dhe dioksidit të klorit.

Aplikimet:  Përpunimi kimik, trajtimi i mbetjeve, kontrolli i ndotjes, prodhimi i pulpës dhe letrës, dhe inxhinieria detare.

nickel alloy pipe tube (20)

Testi i tubit të aliazhit të nikelit;

1 . NTD (Test tejzanor, test Eddy Current)
2 . Testi mekanik (Testi i tensionit, Testi i ndezjes, Testi i rrafshimit, Testi i fortësisë, Testi hidraulik)
3 . Testi i Metalit (Analiza Metalografike, Testi i Ndikimit-Temperaturë e lartë/e ulët)
4 . Analiza kimike (spektroskopike e emetimeve fotoelektrike)


  • E mëparshme:
  • Tjetër:


  • E mëparshme:
  • Tjetër:
  • TOP