За нас

Jiaxing MT Stainless Steel Co., L td се занимава со истражување и развој и топење на производи од суперлегура и легура отпорни на корозија. Фабриката зафаќа површина од повеќе од 33.500 квадратни метри. Има увезено вакуумски индукциски печки, печки за електролагрем, воздушни чекани и машини за ладно валање и ладно цртање. Годишното производство на цевки без шевови од легура со висока содржина на никел може да достигне до 3.000 тони. Производите се извезуваат дома и во странство повеќе од 25 земји и региони како Европа, Јужна Кореја, Русија, Блискиот Исток итн.

Гледај Повеќе

Топли производи

Mtsco се занимава со истражување и развој и топење на суперлегура и производи од легура отпорни на корозија, кои се погодни за употреба во тешки средини како што се силна киселина, силна корозија, висока температура и висок притисок. Како легура 625/600/800/825/276/400 итн. Производот покрива цевки, плочи, ленти, прачки, жици, фитинзи, прирабници итн.

Гледај Повеќе

Нашата услуга

Како професионален производител на легури од никел со 20+ годишна историја на производство, Mtsco ги има добиено сертификатите PED и ISO9001 за легура на никел издадени од TUVNORDCF. барања.

Гледај Повеќе
  • ico (3)

    Квалитет:Сите наши кооперативни производители имаат сертификати за систем за квалитет (ISO) за да се обезбеди квалитетот на производите. Има и опрема за тестирање за ултразвук, виртуелна струја, хидро, PT, рендген, тест за истегнување.

  • ico (2)

    КК тим:Под премисата за гаранција за квалитет во фабриката, имаме професионален тим за КК со добро обучено знаење. Можеме да обезбедиме дека производите се 100% проверени пред испораката. Доколку е потребно, можеме да прифатиме инспекција од трета страна.

  • ico (1)

    Едношалтерска услуга на цевководниот систем:Можеме да испорачаме осум категории на главни производи, покривајќи ги беспрекорните / заварени цевки и цевки од легура на никел, фитинзи, прирабници, лимови, шипки и исто така намотани цевки.

ВРВ