Paduan 201/UNS N02201 N4 Paduan Nikel Seamless/Tabung Dilas Kanthi Permukaan BA/AP

Katrangan singkat:

Nikel 201 minangka versi karbon rendah saka Nikel 200. Amarga isi karbon sing sithik, Nikel 201 ora kena embrittlement dening karbon utawa grafit sing diendhani intergranularly nalika kena suhu 315 nganti 760 ℃ kanggo wektu sing suwe yen bahan karbon ora ana. kontak karo iku.



Detail Produk

Tag produk

Materi: UNS N02201
Standar: ASTM B161/163, ASTM B 168/B 906
Diameter njaba: 6mm-355.60mm
Ketebalan tembok: 0.75mm-20.00mm
Lumahing: Padhang Annealed / Annealed & Pickling
Teknologi: Cold Drawn / Cold Rolled
NDT: Tes Eddy Saiki Utawa Hydraulic
Inspeksi: 100%
Packing: kasus plywooden utawa Bundle
Jaminan Mutu: ISO & PED & AD2000
Tipe: Seamless & Welded

 

Nikel 201 Komposisi kimia

%

Ni

Fe

C

Mn

Si

S

Cu

min

99

maks

0.4

0.02

0.35

0.35

0.01

0.25

%

Ni

Fe

C

Mn

Si

S

Cu

min

99

maks

0.4

0.02

0.35

0.35

0.01

0.25

Nikel 201 Sifat Fisik

Kapadhetan8,89 g/cm3
Rentang lebur1435-1446 ℃

nickel alloy pipe tube (41)

Fitur:

Nikel 201 minangka versi karbon rendah saka Nikel 200. Amarga isi karbon sing sithik, Nikel 201 ora kena embrittlement dening karbon utawa grafit sing diendhani intergranularly nalika kena suhu 315 nganti 760 ℃ kanggo wektu sing suwe yen bahan karbon ora ana. kontak karo iku. Mulane, iki minangka pengganti Nikel 200 ing Aplikasi ing ndhuwur 315 ℃. Nanging ora nandhang embrittlement intergranular dening senyawa belerang ing suhu ndhuwur 315 ℃. Sodium peroksida bisa digunakake kanggo ngganti dadi sulfat kanggo nglawan efek kasebut.

Aplikasi:

Komponen elektronik, evaporator kaustik, kapal pembakaran lan bar plater.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • TOP