Babagan awake dhewe

Jiaxing MT Stainless Steel Co.,L td melu R&D lan peleburan produk paduan superalloy lan tahan korosi. Pabrik iki jembaré luwih saka 33.500 meter persegi. Wis ngimpor tungku induksi vakum, tungku electroslagremelting, palu udara, lan mesin gulung kadhemen lan mesin gambar kadhemen. Output taunan pipa seamless alloy nikel dhuwur bisa nganti 3.000 ton. Produk kasebut diekspor menyang omah lan ing luar negeri luwih saka 25 negara lan wilayah kayata Eropa, Korea Selatan, Rusia, Timur Tengah, lsp.

ndeleng liyane

layanan kita

Minangka produsen paduan nikel profesional kanthi riwayat produksi 20+ taun, Mtsco wis entuk sertifikat PED lan ISO9001 kanggo paduan nikel sing ditanggepi dening TUVNORDCF. syarat.

ndeleng liyane
  • ico (3)

    Kualitas:Kabeh manufaktur koperasi duwe sertifikat sistem kualitas (ISO) kanggo njamin kualitas produk. Ana uga peralatan tes kanggo Ultrasonik, Eddy current, Hydro, PT, X-ray, Test Tensile.

  • ico (2)

    Tim QC:Ing premis jaminan kualitas pabrik, kita duwe tim QC profesional kanthi kawruh sing terlatih. Kita bisa mesthekake yen produk 100% diperiksa sadurunge dikirim. Yen perlu, kita bisa nampa mriksa pihak katelu.

  • ico (1)

    One-stop Service Sistem Pipa:Kita bisa nyedhiyakake wolung kategori produk utama, kalebu Nikel Alloy mulus / dilas pipe & tube, Fittings, Flanges, Sheet, Bar lan uga Coiled tubing.

TOP